Opening Bottelarij Halve Maan

Innovatie & Traditie bij de Halve Maan 

Nadat we een aantal jaar terug de opening van de bierpijpleiding mochten organiseren namen we nu de organisatie van de opening van de nieuwe bottelarij van Brouwerij de Halve Maan in handen.

Deze unieke gebeurtenis was meer dan zomaar een opening; het was een ontdekkingswandeling doorheen de innovatieve wereld van Brouwerij de Halve Maan. Vanaf het allereerste moment werden de gasten ondergedompeld in de rijke geschiedenis en het vakmanschap van dit authentieke familiebedrijf.

De bottelarij, die zich onderscheidt door zijn topdesign en duurzame kenmerken, diende als het perfecte decor voor een reis door de fascinerende wereld van het brouwen. Alle gasten kregen de kans om de state-of-the-art faciliteiten te verkennen, waarbij elk detail van het productieproces werd belicht.

Wat dit evenement echt bijzonder maakte, was de centrale rol die de bieren van Brouwerij de Halve Maan innamen. Elk brouwsel vertelde zijn eigen verhaal tijdens het bezoek met uiteraard aangepaste catering.

De ontdekkingswandeling eindigde op het adembenemende rooftop van de bottelarij, waar de gasten konden genieten van een panoramisch uitzicht.


AF Fotografie AFF 0798
AF Fotografie AFF 0711
AF Fotografie AFF 0962
AF Fotografie AFF 0982
AF Fotografie AFF 0646
AF Fotografie AFF 1003