ICOS in Rotterdam

ICOS in Rotterdam

Een 2-daagse incentive trip naar Rotterdam, ook wel bekend als "Manhattan aan de Noordzee." Deze bruisende stad, doordrenkt van innovatie en design, bood het perfecte decor voor een inspirerende reis vol verhalen en ontdekkingen voor de deelnemers van Icos.


Over Rotterdam: Manhattan aan de Noordzee

Rotterdam staat bekend als de "Manhattan aan de Noordzee" vanwege zijn indrukwekkende skyline en moderne architectuur. Deze stad ademt een sfeer van vooruitgang en vernieuwing, wat het een ideale bestemming maakt voor bedrijven die streven naar innovatie en groei. 

Programma hoogtepunten: Ontdekking en plezier

Een hoogtepunt van ons programma was een onvergetelijke fietstocht door de straten van Rotterdam. Onder begeleiding van ervaren gidsen konden de deelnemers de stad op een actieve en verfrissende manier verkennen. Van de historische havens tot aan de cutting-edge architectuur, elke draai van de pedalen onthulde een nieuw facet van Rotterdam's rijke geschiedenis en innovatieve geest.

Na een dag vol ontdekkingen werd de reis bekroond met een feestavond op de iconische Kop van Zuid. Met de fonkelende skyline als achtergrond genoten de deelnemers van een ongedwongen en gezellig samenzijn. Het adembenemende uitzicht op de Erasmusbrug en de verlichte gebouwen zorgden voor een sfeervolle setting, de live band zorgde dan weer voor een volle dansvloer.

AF Fotografie AF13851
AF Fotografie AF13974
AF Fotografie AF13859
AF Fotografie AF14093 1
AF Fotografie AF14157
AF Fotografie AF14207 2
AF Fotografie AF14240 2
AF Fotografie AF14250 2