Aji World, Familiedag voor Ajinomoto

Ajiworld

Als eventplanners zijn we er trots op dat we een onvergetelijke dag hebben gecreƫerd die de Ajinomoto-familie dichter bij elkaar heeft gebracht. Stap binnen in de betoverende wereld van Ajiworld, waar plezier en ontmoeting centraal stonden.

Onze creatieve inbreng begon op de parkeerplaats van Ajinomoto, die we hebben omgetoverd tot een bruisend festivalterrein. Onder een stralende zon konden collega's en hun gezin genieten van een brede waaier aan activiteiten die speciaal waren ontworpen voor jong en oud. Ons doel was om een evenwicht te vinden tussen educatie, amusement en natuurlijk heerlijk eten!

Voor de jonge ontdekkers onder ons hadden we boeiende wetenschapsshows en experimenten opgezet. Kleurrijke zeepbellen vulden de lucht terwijl kinderen zich verwonderden over de magie van de wetenschap. En alsof dat nog niet genoeg was, konden ze zich laten verwennen met gekke kapsels in onze speelse zone.

Terwijl de kinderen zich vermaakten, konden ouders en andere familieleden genieten van een culinair avontuur op ons streetfoodfestival. Van exotische smaken tot vertrouwde lekkernijen, ons diverse aanbod aan gerechten zorgde ervoor dat iedereen iets naar zijn smaak kon vinden.

Bedankt dat we deel mochten uitmaken van deze bijzondere familiedag bij Ajinomoto en op naar een volgende editie van Ajiworld

AF Fotografie AFF 8660
AF Fotografie AFF 8900
AF Fotografie AFF 8941
AF Fotografie AFF 9016
AF Fotografie AFF 9089

Give your staff and their families a festive day, too? True Events will be happy to organize your family day. Contact us and discover what is possible

Contact